Formatget de nadal

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

1. En una caçola fiques sucre i la cuines fins que es derriteixi i es faci caramel.
2. Gires la caçola per que el caramel s'enganxi a les parets i es deixa refredar.
3. Mentrestant en una licuadora fiques la llet condensada, els ous, l'aigua, la llet en pols, la vainilla i el licor.
4. Licua fins que els ingreidients estiguin ben mesclats (3 min).
5. Agrega la preparació a la caçola i cuina a bany maria per aproximadament 40 min. o fins que ho toquis i ho sentis ferm.
6. Deixa refredar i desmolda.
7. Adorna con les fulles i les cireres formant una flor de nadal i llest. Ja tens un deliciós Formatget de Nadal.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se