Borraines amb mel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Níger → Delta d'ebre
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Borraines tendres
- Farina
- Oli
- 1 ou
- Sal
- Mel
Elaboració
Agafar borraines del camp de les mes tendres de l'ull. Poseu-les 5 minuts
a remull i netegeu-les. Fer un arrebossat de farina, aigua, un ou i una
mica de sal (molt poca) fins que estigui una mica espessa. En una paella
tindrem l'oli molt calent. Passarem les borraines per l'arrebossat i les
fregirem. Un cop fregides les deixarem escórrer .Escalfar la mel al bany
maria i passar les borraines per la mel i ja les podem mengar
Notes
Es un postre tipic de aquestes festes
Etiquetes:
Nadal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions