Borraines amb mel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Níger → Delta d'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Borraines tendres
  • Farina
  • Oli
  • 1 ou
  • Sal
  • Mel

Elaboració

Agafar borraines del camp de les mes tendres de l'ull. Poseu-les 5 minuts
a remull i netegeu-les. Fer un arrebossat de farina, aigua, un ou i una
mica de sal (molt poca) fins que estigui una mica espessa. En una paella
tindrem l'oli molt calent. Passarem les borraines per l'arrebossat i les
fregirem. Un cop fregides les deixarem escórrer .Escalfar la mel al bany
maria i passar les borraines per la mel i ja les podem mengar

Notes

Es un postre tipic de aquestes festes


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

658 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!