Pasta amb carabassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Campania
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregiu les dent d’all senceres i pelades amb el bitxo per un parell de minuts.
Afegiu-hi la carabassa i el julivert, remeneu per un parell de minuts més, afegiu-hi sal i cobriu amb aigua.
Tapeu i deixeu coure la carabassa fins que sigui toveta.
Trenqueu-la amb una forquilla, i afegiu-hi la pasta.
Afegiu una mica d’aigua (la pasta no ha de quedar coberta del tot) i deixeu coure remenant perquè no s’enganxi.
Si l’aigua evapora abans que la pasta estigui al punt, afegiu-ne una mica més (no més de 50 ml cada vegada si no el plat pot quedar massa caldós).
Emplateu i serviu amb més julivert picat si us agrada.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se