Salsa blanca per a la amanida xina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Xina
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Per preparar l'amaniment agredolç blanc, el truc consisteix, perquè quedi com en els restaurants xinesos, posar el vinagre, el sucre, el glutamat, la sal i l'oli en un bol per la batedora, i batre durant almenys 5 minuts .
Si es prepara per la matí i es deixa reposar, el sucre, es dissoldrà millor.
L'amanida, es prepara amb l'enciam, posada en aigua la nit anterior, les gambes cuites però fredes, les algues posades en remull la nit anterior, les tires de pernil i alinyar amb l'amaniment blanc agredolç, ruixant per sobre de tota l'amanida tanta quantitat com es desitgi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se