Calamarsets amb la seva tinta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó, posem : aigua, sal, i el alls. Quan l'aigua bull, tirem l'arròs, i quan és cuit, l'escorrem i el saltem en una paella amb : oli d'oliva, la ceba picolada, i el bacó molt picolat. Seguidament, ho reservem.
Agafem els calamarsets, els netegem, i els hi traiem l'ungla de plàstic que acostumen a tenir. En una cassola amb oli d'oliva, fregim la ceba tallada a juliana, amb oli d'oliva.
Quan la ceba és gairebé cuita, afegim : una cullerada sopera de tinta de calamar, i un raig de ví blanc. A continuació, posem els calamarsets, i deixem que coguin tot plegat.
Quan són cuits, corregim de sal,i passem a servir-los.
En el centre del plat, fem un flam amb l'arròs, i al voltant, anem posant-hi els calamarsets, amb una mica de salsa de tinta, i ja són llestos per menjar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se