Pomes al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica, fonda

Elaboració

Agafem les pomes, els hi taiem el cor, i amb un ganivet, fem un xamfrà a la part del forat.
Les posem en una safata per anar al forn. En el forat que hem fet, posem un tròs de branca de canyella. Seguidament, ho omplim amb força sucre, després, i aboquem conyac. Reguem també amb conyac, i força ví blanc, les pomes, i les enfornem a 180º, fins que són cuites.
Les deixem refredar, i les posem a la nevera, per menjar-les fresquetes, i ! bon profit ¡

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se