Pomes al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis pomes tipus golden, de mida mitjana
  • Sucre
  • Tres branques de canyella
  • Ví blanc
  • Conyac

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica, fonda

Elaboració

Agafem les pomes, els hi taiem el cor, i amb un ganivet, fem un xamfrà a la part del forat.
Les posem en una safata per anar al forn. En el forat que hem fet, posem un tròs de branca de canyella. Seguidament, ho omplim amb força sucre, després, i aboquem conyac. Reguem també amb conyac, i força ví blanc, les pomes, i les enfornem a 180º, fins que són cuites.
Les deixem refredar, i les posem a la nevera, per menjar-les fresquetes, i ! bon profit ¡

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: