Tronc de lluç al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Quatre plats plans de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim les patates tallades a rodelles.
Seguidament, en una safata per anar al forn, fem un llit amb les patates, i una mica de melmelada de ceba, pel damunt.
Amb el forn precalentat a 180º, posem el tronc de lluç, damunt del llit de patates, el salpebrem, hi afegim un raig de ví, i un bon raig d'oli d'oliva, i l'enfornem, fins que és cuit. A part, en un cassó, fregim els alls laminats, i uns bitxos ( caienes), quan traiem els troncs del forn, els reguem amb els alls i els bitxos, i un rajolí d'aquest oli, i ja els podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se