Patates viudes amb ous bullits

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Quan és fregit, afegim un raig de ví blanc, i l'aigua necessaria, per coure les patates. A part, en un cassó, bullim els ous amb aigua i sal. Quan són cuits, els pelem, els tallem en dues meitats, i els reservem.
Seguidament, afegim les patates, i deixem que coguin. A part, fem una picada amb : un all, julivert, el pa fregit, un grapat d'ametlles torrades, i un polsim de colorant.
Ho afegim a la cassola, juntament amb els ous tallats per la meitat.
Deixem que cogui tot plegat, uns cinc minuts més, i ja les tenim a punt, per servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se