Patates viudes amb ous bullits

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de patates pelades, i trencades ( no tallades )
  • Sis ous bullits
  • Una ceba picolada
  • Dos alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Tomàquet fregit de pot
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Pa fregit
  • Julivert picolat
  • Ametlles torrades, pelades
  • Sal
  • Safrà ( colorant )
  • Aigua

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Quan és fregit, afegim un raig de ví blanc, i l'aigua necessaria, per coure les patates. A part, en un cassó, bullim els ous amb aigua i sal. Quan són cuits, els pelem, els tallem en dues meitats, i els reservem.
Seguidament, afegim les patates, i deixem que coguin. A part, fem una picada amb : un all, julivert, el pa fregit, un grapat d'ametlles torrades, i un polsim de colorant.
Ho afegim a la cassola, juntament amb els ous tallats per la meitat.
Deixem que cogui tot plegat, uns cinc minuts més, i ja les tenim a punt, per servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: