Llom al estil del cantó del Ticino (Suïssa Italiana)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa → Cantó del Ticino (Suïssa Italiana)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Rentar la carn i assecar, fer uns talls profunds sense arribar al final i salpebrar.
Tallar el formatge a rodanxes i repartir entre els talls de la carn, procurant que quedin a l'interior.
Premeu la carn procurant donar-li la seva forma original i lligar-, subjectant les rodanxes de carn.
Col • locar la carn en una placa de forn, untar amb oli i rostir al forn calent, a potència mig-alta, durant 1 hora i mitja (el temps dependrà del punt en que agradi la carn).
Mentre es rosteix la carn, rentar les bledes, escórrer-les i coure-10 minuts en aigua amb sal, colar i escórrer bé.
Ofegar la ceba picada molt menuda en l'oli sobrant fins que estigui transparent. Incorporar les bledes i ofegar-10 minuts. Quan la carn estigui al punt, treure la corda i servir-la amb les bledes i amb la seva salsa a part.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se