Llom al estil del cantó del Ticino (Suïssa Italiana)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa → Cantó del Ticino (Suïssa Italiana)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un tros de llom de vaca d'uns 2 quilos,
  • 400 grams de formatge mozarella,
  • 500 grams de bledes en fulls,
  • 1 ceba gran,
  • 5 cullerades d'oli d'oliva verge,
  • Sal i pebre mòlt al gust

8 racions

Elaboració

Rentar la carn i assecar, fer uns talls profunds sense arribar al final i salpebrar.
Tallar el formatge a rodanxes i repartir entre els talls de la carn, procurant que quedin a l'interior.
Premeu la carn procurant donar-li la seva forma original i lligar-, subjectant les rodanxes de carn.
Col • locar la carn en una placa de forn, untar amb oli i rostir al forn calent, a potència mig-alta, durant 1 hora i mitja (el temps dependrà del punt en que agradi la carn).
Mentre es rosteix la carn, rentar les bledes, escórrer-les i coure-10 minuts en aigua amb sal, colar i escórrer bé.
Ofegar la ceba picada molt menuda en l'oli sobrant fins que estigui transparent. Incorporar les bledes i ofegar-10 minuts. Quan la carn estigui al punt, treure la corda i servir-la amb les bledes i amb la seva salsa a part.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: