Mongetes rogenques, estofades ( potxes )

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

La nit abans de fer les mongetes, les posem en remull, amb aigua de Vichy, o amb aigua de l'aixeta, i un polsim de bicarbonat.
En el moment de courel-les, les posem en una olla, amb aigua mineral, i hi afegim tots els ingredients, menys les baldanes, que les reservem per el final de la cocció.
Tapem l'olla, i ho fem coure a foc mitjà. Anem vigilant que no falti aigua, i quan ja arrenqui el bull, baixem una mica el foc.
Quan tot plegat, ja és quasi bé guit, corregim de sal, i afegim les botifarres, tot deixant que s'acabin de coure les mongetes, i les carns.
Després, ja ho podrem servir a taula.
Nota- Sobretot, és molt important, posar-hi un bon raig d'oli d'oliva, en posar-les a l'olla.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se