Tisana o còctel de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un atuell fondo
Una gerra per servir la tisana

Elaboració

En un atuell fondo, posem: l'ampolla de cava brut natura, el sucre, (a gust de cadascú), els suc de la llimona, i les taronges, la pell de la taronja i la llimona, la branca de canyella, un toc de ginebra, i un toc de Campari.
Ho remenem tot ben remenat, i hi afegim un bon grapat de glaçons, una mitja hora abans de servir-ho.
En el moment de servir, posem la pell de taronja i la pell de llimona, penjant pels costats de la gerra. Si cal, afegim uns quants glaçons a la gerra.

20min

Notes

Aquest còctel, també se l'anomena " còctel de benvinguda ", perque es fa servir, per rebre als convidats, a un àpat, o una celebració. És molt adient, servir-lo amb una copa tipus flauta, o copa plana tipus "Pompadur".


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se