Costelles de porc en pijama – Schweinskoteletts im schlafrock

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Picar ben fi la ceba i el julivert i ofegar en una mica d'oli.
Afegir els xampinyons tallats en làmines i el pernil també picat molt fi.
Un cop ben ofegat escampar la cullereta de farina i coure uns instants per tal que perdi el gust de farina.
Afegir el brandy i les espècies, deixar evaporar i reservar.
Fregir lleugerament les costelles i untar-les amb la pasta que hem reservat.
Preparar la pasta de full en quatre plaques quadrades.
Col • locar les costelles untades amb el farciment en cada porció de pasta de full i tancar hermèticament cada porció, pintar amb ou i coure al forn durant uns 20 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat a una temperatura mig alta (de 225 a 250 graus)

Notes

Amb les restes de pasta podem fer petits adorns, per exemple la inicial de cada comensal


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se