Costelles de porc en pijama – Schweinskoteletts im schlafrock

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta de full,
  • 4 costelles de porc (demanar al carnisser que elimini l'os),
  • Sal,
  • Oli,
  • Pebre,
  • 1 ceba,
  • Julivert,
  • 150 grams de xampinyons,
  • 100 grams de pernil dolç,
  • 1 cullereta de farina ,
  • 2 cullerades de brandi i
  • Marduix al gust

4 racions

Elaboració

Picar ben fi la ceba i el julivert i ofegar en una mica d'oli.
Afegir els xampinyons tallats en làmines i el pernil també picat molt fi.
Un cop ben ofegat escampar la cullereta de farina i coure uns instants per tal que perdi el gust de farina.
Afegir el brandy i les espècies, deixar evaporar i reservar.
Fregir lleugerament les costelles i untar-les amb la pasta que hem reservat.
Preparar la pasta de full en quatre plaques quadrades.
Col • locar les costelles untades amb el farciment en cada porció de pasta de full i tancar hermèticament cada porció, pintar amb ou i coure al forn durant uns 20 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat a una temperatura mig alta (de 225 a 250 graus)

Notes

Amb les restes de pasta podem fer petits adorns, per exemple la inicial de cada comensal


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: