Pebrots farcits de patata i ceba

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli es fregeixen les patates amb la ceba i sal, com si anéssim a fer una truita.
Es fregeixen a foc lent perquè es puguin aixafar bé.
Es passen a un colador i que s'escorrin, prement amb la forquilla perquè quedi una massa en la qual afegim l'ou batut i barregem bé.
Agafem els pebrots i ja rentats i secs, se'ls talla la part de la cua.
Es comencen a omplir amb les patates que tenim escorrent i es deixa com un centímetre sense omplir.
Preparem una paella amb oli i es van fregint de manera que no es cremin ni trenquin.
Es van traient i es posen a escórrer en paper de cuina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se