Estofat de vedella al vi negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem pelant i picant molt fines les cebes i els xampinyons, tallem la carn a daus i preparem el bacó a tires fines. Preparar una paella amb una mica d'oli d'oliva i daurar els daus de vedella a foc lent, un cop ben daurats reservar en un plat a part. A la mateixa paella afegir la ceba i deixar que que s'estovi a foc lent durant uns 7-8 minuts, un cop tingui color afegir els xampinyons, quan ja no deixin anar aigua afegir el bacó i saltegem uns minuts tot junt, passat aquest temps afegir el suc de llimona. Incorporar la carn a la paella i regar amb el vi negre, salpebrar al gust i mantenir a foc lent fins a comprovar que la carn està ben cuita. Un cop passat aquest temps diluir la maizena en un got amb una mica d'aigua freda i afegir al estofat en l'últim bull remenant lleugerament per lligar la salsa. Deixar reposar uns minuts abans de servir,

Notes

Es pot acompanyar amb qualsevol cosa, patates fregides, cuites, verdures saltejades al vapor, arròs cuit etc .


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se