Pastís de macarrons i peix

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de formatge:

4 racions

Elaboració

Bullir els macarrons en aigua salada fins que estiguin al dente.
Bullir a foc lent el peix en una mica d'aigua salada fins que estigui tendre però no tou.
Treure el peix de l'aigua i desfer en trossos grans, traient les espines.
Escalfar la mantega a la paella, afegir la farina i remenar a foc suau durant uns 3 minuts fins a aconseguir un "roux", separar del foc i afegir la llet gradualment i assaonar amb sal, una mica de pebre i nou moscada.
Deixar bullir fins que espesseixi una mica, afegir el formatge ratllat i no deixar bullir més.
Posar els macarrons escorreguts en una font per a forn, juntament amb el peix i cobrir amb la salsa de formatge.
Gratinar 2 o 3 minuts en el forn molt calent.

35min

Notes

Servir amb verdures (bròquil o amanida verda). Es pot escampar-hi pa ratllat i formatge abans de gratinar. La salsa de formatge, a qui li agradi, es pot fer amb un sofregit de ceba.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se