Pastís de macarrons i peix

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de macarrons,
  • Aigua,
  • Sal,
  • 500 grams de peix blanc,

Salsa de formatge:

  • 30 grams de mantega,
  • 30 grams de farina,
  • 3 decilitres de llet,
  • Condiment,
  • Una mica de mostassa,
  • I 100 grams de formatge ratllat.

4 racions

Elaboració

Bullir els macarrons en aigua salada fins que estiguin al dente.
Bullir a foc lent el peix en una mica d'aigua salada fins que estigui tendre però no tou.
Treure el peix de l'aigua i desfer en trossos grans, traient les espines.
Escalfar la mantega a la paella, afegir la farina i remenar a foc suau durant uns 3 minuts fins a aconseguir un "roux", separar del foc i afegir la llet gradualment i assaonar amb sal, una mica de pebre i nou moscada.
Deixar bullir fins que espesseixi una mica, afegir el formatge ratllat i no deixar bullir més.
Posar els macarrons escorreguts en una font per a forn, juntament amb el peix i cobrir amb la salsa de formatge.
Gratinar 2 o 3 minuts en el forn molt calent.

35min

Notes

Servir amb verdures (bròquil o amanida verda). Es pot escampar-hi pa ratllat i formatge abans de gratinar. La salsa de formatge, a qui li agradi, es pot fer amb un sofregit de ceba.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: