Sopa de rap amb fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer el fumet blanc :

Per la picada :

8 racions

Elaboració

En una olla, posem : l'aigua, el cap de rap, i totes les verdures, a bullir.
Quan ja ha bullit uns 45 minuts, ho escorrem, i reservem el cap fins que és fred.
Posem el fumet en una cassola fonda, i anem afegint-hi el rap esmicolat. Quan ja bull, afegim els fideus, tot remenant, perquè no s'enganxin.
A part, fem la picada, afegint-hi un tros del fetge del rap. Seguidament, la afegim a la sopa, ho corregim de sal, i ja tenim la sopa llesta per servir a taula, en una sopera.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se