Twist amb xoriço

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treure la pell dels jabuguitos i tallar a rodanxes no gaire fines.
Posar en una cassola, afegir el vi, tapar i deixar coure a foc moderat durant uns 15 minuts.
Estarà a punt quan el vi s'hagi evaporat del tot i el xoriço estigui daurat.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Abocar en una safata de servir i condimentar amb la mantega i el pebre picat o mòlt.
Afegir el xoriço amb el seu suc i barrejar bé.
Servir calent.

Notes

En els propers dies anire passant notes per preparar una bona "pastasciutta".

Actualment hi ha al mercat una gran varietat de pastes, de diverses formes i figures i de diferents mides, potser sembla que no hi hagi cap diferència entre un format o altre, però la diferència, a part de ser estètica, està principalment en el paladar i ve motivada per la superfície i gruix de la pasta, el gust canvia totalment en menjar dues pastes de formes diferents, condimentades amb la mateixa salsa. Per tant, és molt important escollir el format de la pasta segons la salsa o condiment que l'acompanyés. Quant més substanciós és el condiment, més gran pot ser la pasta. El cabell d'angel es condimenta bé amb oli o mantega i formatge. Les zite es poden servir amb ragú de carn, nata, bolets, etc. La pasta curta gran, és ideal per a una preparació al forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se