Platillo de gallina amb xampinyons, i cebetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les cebetes de platillo pelades, en una paella amb: oli d'oliva, sal i sucre. Quan són mig cuites a foc més aviat baix, hi afegim: un raig de vinagre de Mòdena, i un raig de mel, i deixem que coguin fins que són cuites, i les reservem.
A part, netegem els xampinyons, els tallem en quarts, els rentem, i els saltem en una paella amb oli d'oliva, i un polsim de sal.Quan són mig cuits, els reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim la gallina salpebrada. Quan és daurada, afegim: els alls pelats, la ceba picolada, el llorer, i un raig de tomàquet fregit.
Quan ja ha passat una estona, afegim : un raig de ví ranci, i conyac, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim les pastanagues pelades i tallades a rodelles, els pèsols, i els xampinxons. Cobrim amb aigua la gallina, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure a foc lent. Quan veiem que ja és gairebé cuita, afegim les cebetes i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja la podrem servir a taula, en la mateixa cassola, tenint cura de posar un salva estovalles, per no cremar-les.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se