Macarrons a la Pastora

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en aigua amb sal, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, fregir en una paella amb la mantega el salsichon, tallat en daus o tires.
En un plat, aixafar el mató, afegir una mica de sal i pebre i barrejar bé.
Reservar sobre una cassola amb aigua calenta.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la i abocar-la en una font.
Condimentar amb el sofregit de salsichon, estendre per sobre el mató, empolvorar amb canyella i servir calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se