Macarrons a la Pastora
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons ratllats,
- 200 grams de mató,
- 150 grams de salsichòn,
- 75 grams de mantega,
- 25 grams de formatge ratllat d'ovella (manxec sec o roncal)
- sal, pebre i
- canyella.
4 racions
Elaboració
Coure la pasta en aigua amb sal, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, fregir en una paella amb la mantega el salsichon, tallat en daus o tires.
En un plat, aixafar el mató, afegir una mica de sal i pebre i barrejar bé.
Reservar sobre una cassola amb aigua calenta.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la i abocar-la en una font.
Condimentar amb el sofregit de salsichon, estendre per sobre el mató, empolvorar amb canyella i servir calent
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1129 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.