Macarrons amb calamars

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar els calamars i tallar-los a anelles fines.
En una cassola de fang, ofegar en oli la ceba picada fina i els alls sencers i aixafats.
Retirar els alls abans que es daurin i afegir els calamars, empolvorant per sobre el julivert picat ben fi, assaonar amb sal i pebre i deixar sofregir uns minuts.
A continuació, ruixar amb el vi i quan s'evapori afegir el tomàquet.
Deixar coure a foc moderat fins que els calamars estiguin tendres, afegir una mica d'aigua calenta, si la salsa espessa massa, reservar en un lloc calent
Coure la pasta al dente, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir.
Condimentar amb la salsa preparada i servir de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se