Nius de spaghetti amb marisc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Utensili per preparar el nius

Elaboració

Rentar bé les vieires i posar-les en una paella gran amb un gra d'all i ½ got de vi, tapar i deixar-les obrir a foc viu.
Retirar del foc.
Treure els mol · luscs de l'petxina i filtrar el líquid de cocció.
Eliminar les parts no comestibles de les vieires i tallar-les a trossets.
En una paella gran escalfar 4 cullerades d'oli, afegir 1 gra d'all i retirar tot just agafi color.
Afegeix les vieires tallades i saltar 2 minuts a foc fort,
Afegir les gambes i coure dos minuts, sempre a foc fort, mullar amb l'altre mig got de vi i deixar que s'evapori.
Mullar amb el suc de cocció de les vieires, pebre abundantment, salar apenes i coure altres 4 o 5 minuts, al final de la cocció el líquid haurà haver-se evaporat gairebé totalment.
Afegir el julivert picat, tapar i mantenir a la calor.
Bullir els spaghetti al dente, colar, disposar-los en un plat gran i ruixar-los amb una mica d'oli per evitar que s'enganxin, dividir-los en 8 porcions i posar una a una cistella de cuina (són com coladors) per donar forma als nius.
Escalfar una bona quantitat d'oli en una fregidora i daurar el niu uns minuts, escórrer bé sobre paper absorbent de cuina, treure'ls del cistellet i mantenir a la calor, repetir l'operació amb les altres porcions i després alinear els nius en una safata de servir, omplint amb la preparació reservada. Servir ben calents


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se