Cassoleta de peix i marisc amb patates i pèsols

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola i una batedora elèctrica

Elaboració

Posarem una cassola al foc, amb l'oli i la ceba ratllada, i la dorarem a foc lent. La reservarem.
Afegirem seguidament, els calamarsets a rodanxes i deixarem que deixin anar el seu suc, fins que veiem que queden una mica fosquets de color (voldrà dir que ja són tous)
Afegirem seguidament la tomaca ratllada, i la sofregirem lleugerament.
Hi afegirem seguidament la ceba que hem reservat.
Hi tirarem el vi blanc i ho flambejarem tot.
Seguidament, hi posarem els musclos (que haurem obert a part).
Ho cobrirem de brou, i hi afegirem les cloïses, les patates i els pèsols, i deixarem que bulli una estona.
Finalment, afegirem el rap a rodanxes i les avellanes i ametlles prèviament triturades amb una mica de brou.
Hi espolsaem per sobre una mica d'all i julivert, i un polsim de pebre vermell, i ho deixarem coure tot junt uns deu minuts més.

30min

Notes

Aquest suquet, és millor menjar-lo d'un dia per l'altre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se