Pasta amb pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Retira el greix del pernil i pica per separat la part grassa i magra.
Fon la mantega en una paella de fons gruixut.
Afegeix el greix del pernil i la ceba, sofregeix durant 10 minuts a foc lent, remenant de tant en tant.
Mentrestant porta aigua lleugerament salada a ebullició, afegeix la pasta i cou fins que estigui al dente.
Incorpora el magre del pernil a la paella i sofregeix durant 2 minuts, remenant ocasionalment.
Afegeix la nata espessa, assaona amb pebre i escalfa a foc lent.
Escorre la pasta i passa-a una safata de servir preescalfada.
Afegeix la salsa de pernil, remou i s'empolvora el parmesà ratllat.
Serveix de seguida, la pasta s'ha de menjar ben calent

25min

Notes

El pernil curat o prosciutto més conegut a Itàlia, és el de Parma, però no és l'únic, el prosciutto di San Daniele té un sabor fort, mentre que els pernils del Veneto són més delicats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se