Perles de meló amb oporto

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis copes tipus gelat, no gaire grans.
Un aparell per fer boles, per la fruita.

Elaboració

Agafem l'estri per fer boles, i anem posant-hi deu boles en cada copa.
Un cop tenim les sis copes amb les boles, espolsem amb sucre, i tot seguit, les omplim fins a un quart de copa, amb ví de oporto.
Les posem a la nevera una estona abans, i ja les tenim llestes per les postres. ! bon profit¡

30min

Notes

De mig meló, en podem treure aproximadament, 60 boles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se