Licor de mores negres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Un pot de vidre amb tapa, amb capacitat, per dos litres de líquid.

Elaboració

Agafem les mores, les rentem ben rentades, i les posem en el recipient de vidre amb tapa.
Seguidament, afegim la ginebra, cobrint les mores, ho tapem hermèticament, i ho deixem en repòs, un minim de tres mesos.
Tot seguit, quan tinguem un malestar, de nervis, ventre, o qualsevol altre, ja ens en podrem pendre una copeta, i ja veureu, que va com oli en un llum.

30min

Notes

La ginebra, pot ser a dojo,( a granel).
Aquest licor, és més que un licor, un remei casolà, per combatre: els mals de ventre, els nervis a l'estòmac, i va molt bé per les dones, en segons quins dies del mes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se