Fettuccini a la bucanera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Assaona la farina amb sal i pebre, escampa 25 grams en un plat, s'arrebossa en ella els trossos de peix, sacsejant l'excés.
Fon la mantega en un cassó o en una cassola de base gruixuda, afegeix el peix, l'escalunya, l'all, la pastanaga i el porro, sofregeix el conjunt 10 minuts a foc lent, remenant sovint, escampa amb la farina assaonada sobrant i deixa coure 1 minut removent sense parar.
Posa en una gerra el brou de peix, el vi, l'essència d'anxoves i el vinagre balsàmic, aboca aquesta barreja sobre el peix de forma gradual, porta'la ebullició, sense deixar de remenar, redueix la temperatura i coure a foc lent durant 35 minuts.
Porta aigua lleugerament salada a ebullició, afegeix la pasta i porta de nou a bullir i deixa que cogui fins que estigui al dente.
Escórre la pasta i passa-a una font preescalfada, aboca la barreja del peix sobre la pasta, decora amb el julivert picat i serveix de seguida

Notes

Aquesta clàssica, però senzilla, recepta realça el delicat aroma del llenguado i el sabor intens del rap. Si ho prefereixes, pots substituir el llenguado per palaia o gall i el rap,-per abadejo o bacallà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se