Seques amb botifarra i all-i-oli a la moderna

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Disposeu les mongetes en una safata adient per anar al forn
Marqueu les butifarres a la paella i tot seguit les talleu a rodalles i les distribuiu per sobre de les mongetes i amb la mica d'oli que quedi de fer les botifarres, regeu les mongetes.
Tot seguit feu un all-i-oli i cobriu tot el contingut de la safata. Un cop ho tingueu cobert,
ho enforneu fins que l'all-i-oli es torri una mica... (sense pasar-se...)

Notes

Quan ho serviu, ho espolseu amb un a mica de julivert esmicolat...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se