Seques amb botifarra i all-i-oli a la moderna

Ingredients

  • 300 grs de mongeta cuita (del ganxet o de Santa Pau)
  • 2 butifarres crues
  • 1 ou
  • 1 gra d'all grosset
  • Oli i sal
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Disposeu les mongetes en una safata adient per anar al forn
Marqueu les butifarres a la paella i tot seguit les talleu a rodalles i les distribuiu per sobre de les mongetes i amb la mica d'oli que quedi de fer les botifarres, regeu les mongetes.
Tot seguit feu un all-i-oli i cobriu tot el contingut de la safata. Un cop ho tingueu cobert,
ho enforneu fins que l'all-i-oli es torri una mica... (sense pasar-se...)

Notes

Quan ho serviu, ho espolseu amb un a mica de julivert esmicolat...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Pepi, si vas a el meu blog, trobaràs la recepta dels Ous al Almorrejo. ës una recepta típica de l'Aragó. Un altra cosa és el Salmorejo, que té l'amiga Dolça en el seu blog, que és un plat si no vaig equivocat, pertany a la cuina Andalussa. Una abraçada. Quim Lleonart.
Pepi Faure Julián diu:
M'has enviat l'adreça del teu blog??? Gràcies Quim... PEPI

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: