Licor de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Peleu les taronges i en guardeu la pell. Les talleu a rodalles i la pell a trossets petits. Poseu l'alcohol en un pot de vidre adient i afegiu tot seguit el que heu tallat abans. Deixeu-ho en repòs un parell o tres de dies.
Feu un almívar clar amb el sucre i quan el tingueu al punt (quan comenci a fer el fil...) el tireu a dins del pot on hi ha les taronges trossejades i també la pell amb l'alcohol. Ho deixeu en repòs vuit dies més. En haver passat aquests dies, ho filtreu i ja es pot embotellar....

Notes

Queda molt bé, deixar un tros de pell sencera per posar-la a dins de l'ampolla quan embotelleu el licor...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se