Licor de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 litre d'alcohol de 90º
  • 8 taronges
  • 1 kg. de sucre

Elaboració

Peleu les taronges i en guardeu la pell. Les talleu a rodalles i la pell a trossets petits. Poseu l'alcohol en un pot de vidre adient i afegiu tot seguit el que heu tallat abans. Deixeu-ho en repòs un parell o tres de dies.
Feu un almívar clar amb el sucre i quan el tingueu al punt (quan comenci a fer el fil...) el tireu a dins del pot on hi ha les taronges trossejades i també la pell amb l'alcohol. Ho deixeu en repòs vuit dies més. En haver passat aquests dies, ho filtreu i ja es pot embotellar....

Notes

Queda molt bé, deixar un tros de pell sencera per posar-la a dins de l'ampolla quan embotelleu el licor...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3865 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM SAP GREU i a sota us faig aquesta descripció...

Poseu en un cassó 1/2 got d'aigua i 1 got de sucre.

Ho remeneu i quan el sucre s'hagi disolt, poseu el cassó al foc i aneu remenant sense deixar de fer-ho.

Quan comenci a bullir, s'anirà espesseint poc a poc i quan veieu que agafa una textura prou bona, aixequeu la cullera i en deixeu caura una mica. Ha de semblar un fil sencer de la cullera al cassó. Si es trenca abans d'arribar-hi, seguiu remenant fins a obtenir la textura que es vulgui...

ESPERO QUE US VAGI BÉ...
Pepi Faure Julián diu:
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir alcohol...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: