Licor de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 litre d'alcohol de 90º
  • 8 taronges
  • 1 kg. de sucre

Elaboració

Peleu les taronges i en guardeu la pell. Les talleu a rodalles i la pell a trossets petits. Poseu l'alcohol en un pot de vidre adient i afegiu tot seguit el que heu tallat abans. Deixeu-ho en repòs un parell o tres de dies.
Feu un almívar clar amb el sucre i quan el tingueu al punt (quan comenci a fer el fil...) el tireu a dins del pot on hi ha les taronges trossejades i també la pell amb l'alcohol. Ho deixeu en repòs vuit dies més. En haver passat aquests dies, ho filtreu i ja es pot embotellar....

Notes

Queda molt bé, deixar un tros de pell sencera per posar-la a dins de l'ampolla quan embotelleu el licor...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM SAP GREU i a sota us faig aquesta descripció...

Poseu en un cassó 1/2 got d'aigua i 1 got de sucre.

Ho remeneu i quan el sucre s'hagi disolt, poseu el cassó al foc i aneu remenant sense deixar de fer-ho.

Quan comenci a bullir, s'anirà espesseint poc a poc i quan veieu que agafa una textura prou bona, aixequeu la cullera i en deixeu caura una mica. Ha de semblar un fil sencer de la cullera al cassó. Si es trenca abans d'arribar-hi, seguiu remenant fins a obtenir la textura que es vulgui...

ESPERO QUE US VAGI BÉ...
Pepi Faure Julián diu:
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir alcohol...


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: