Licor de taronja
Categoria:
Begudes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 litre d'alcohol de 90º
- 8 taronges
- 1 kg. de sucre
Elaboració
Peleu les taronges i en guardeu la pell. Les talleu a rodalles i la pell a trossets petits. Poseu l'alcohol en un pot de vidre adient i afegiu tot seguit el que heu tallat abans. Deixeu-ho en repòs un parell o tres de dies.
Feu un almívar clar amb el sucre i quan el tingueu al punt (quan comenci a fer el fil...) el tireu a dins del pot on hi ha les taronges trossejades i també la pell amb l'alcohol. Ho deixeu en repòs vuit dies més. En haver passat aquests dies, ho filtreu i ja es pot embotellar....
Notes
Queda molt bé, deixar un tros de pell sencera per posar-la a dins de l'ampolla quan embotelleu el licor...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.