Bavette amb pesto d'olives verdes i tàperes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barrejar en la batedora les olives, el julivert, les tàperes prèviament rentades i aixafades, triturar però que no quedin massa fines.
Introduir-les en un bol amb l'oli i el suc de llimona, barrejar acuradament i salpebrar al gust.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, escórrer, col • locar la pasta en una safata de servir i condimentar amb el pesto d'olives i tàperes.
Servir de seguida abans que es refredi

Notes

Les tàperes salades són més saboroses i delicioses, però han de ser dessalades en remull durant diverses hores abans del seu ús.
Les Bavette neixen a Gènova i tenen la forma d'un espagueti aplanat. És la pasta llarga per excel · lència de la cuina de Ligúria: Gènova pot presumir de la seva invenció. Dissenyades per anar acompanyades del pesto tradicional, també combinen a la perfecció amb tot tipus de condiments a base de verdures i peix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se