Bavette amb pesto d'olives verdes i tàperes

Ingredients

  • 500 grams de bavette, spaghetti o tallarines
  • Per el pesto
  • 200 grams d'olives verdes sense pinyol
  • 10 grams de tàperes salades
  • ½ llimona
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ramet de julivert
  • Sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

Barrejar en la batedora les olives, el julivert, les tàperes prèviament rentades i aixafades, triturar però que no quedin massa fines.
Introduir-les en un bol amb l'oli i el suc de llimona, barrejar acuradament i salpebrar al gust.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, escórrer, col • locar la pasta en una safata de servir i condimentar amb el pesto d'olives i tàperes.
Servir de seguida abans que es refredi

Notes

Les tàperes salades són més saboroses i delicioses, però han de ser dessalades en remull durant diverses hores abans del seu ús.
Les Bavette neixen a Gènova i tenen la forma d'un espagueti aplanat. És la pasta llarga per excel · lència de la cuina de Ligúria: Gènova pot presumir de la seva invenció. Dissenyades per anar acompanyades del pesto tradicional, també combinen a la perfecció amb tot tipus de condiments a base de verdures i peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2172 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: