Vinagreta d'olives negres i tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grams d'olives negres sense pinyol
  • Un tomàquet verd per amanides
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Mòdena
  • Mostassa de qualsevol tipus
  • Una ceba tendre mitjana

10 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Un atuell amb tapa per guardar la vinagreta un cop feta

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre fiquem: sal, pebre negre en pols, una cullerada de mostassa, un raig de vinagre de Mòdena, força oli d'oliva, i amb l'ajud del batedor de varetes ho batem bé com si fessim una maionesa. A part, picolem les olives sense pinyol i les afegim en el bol.
Tot seguit, picolem la ceba tendre ben menuda i també l'afegim en el bol. A part, pelem el tomàquet, traiem les llavors i la polpa, i la part dura la picolem ben menuda i ho afegim en el bol. Tot seguit, ho remenem ben bé i ho fiquem en el atuell amb tapa, fins el moment que la necessitem.

40min

Notes

Aquesta vinagreta és molt adient per molts tipus d'amanides


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2215 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: