Farfalle - Llacets amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa a coure la pasta en aigua amb sal segons les instruccions de l'envàs o segons el teu gust. al mateix temps daura amb un rajolí d'oli d'oliva, la ceba picadeta, en una paella gran i fonda, (ha de cabre tota la pasta i l'escalivada).
Pica la quantitat de xoriço desitjada i la afegeixes a la paella en què ja hi haurà daurat la ceba. Barreja tot bé durant uns minuts, el just perquè la ceba s'impregni bé del color del xoriço.
Afegeix la pasta prèviament escorreguda i barreja bé perquè agafi el sabor dels anteriors ingredients. Incorpora l'escalivada, amb el caldet dels pebrots, i barrejar bé.
Si tens algun ajudant a prop, li pots demanar que ratlleu el formatge al moment, n'hi ha molt disposats, que ho fan molt bé i es deixen fotografiar, tot això de forma desinteressada.
S'empolvora amb el formatge parmesà, sentat a la taula i, a menjar, !!!!!. Abans que es refredi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se