Farfalle - Llacets amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de Farfalle
  • xoriço
  • 1 ceba
  • 1 escalivada segons la recepta anterior, sense amanir.
  • Formatge parmesà ratllat
  • sal

4 racions

Elaboració

Posa a coure la pasta en aigua amb sal segons les instruccions de l'envàs o segons el teu gust. al mateix temps daura amb un rajolí d'oli d'oliva, la ceba picadeta, en una paella gran i fonda, (ha de cabre tota la pasta i l'escalivada).
Pica la quantitat de xoriço desitjada i la afegeixes a la paella en què ja hi haurà daurat la ceba. Barreja tot bé durant uns minuts, el just perquè la ceba s'impregni bé del color del xoriço.
Afegeix la pasta prèviament escorreguda i barreja bé perquè agafi el sabor dels anteriors ingredients. Incorpora l'escalivada, amb el caldet dels pebrots, i barrejar bé.
Si tens algun ajudant a prop, li pots demanar que ratlleu el formatge al moment, n'hi ha molt disposats, que ho fan molt bé i es deixen fotografiar, tot això de forma desinteressada.
S'empolvora amb el formatge parmesà, sentat a la taula i, a menjar, !!!!!. Abans que es refredi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

926 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: