Farfalle - Llacets amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de Farfalle
  • xoriço
  • 1 ceba
  • 1 escalivada segons la recepta anterior, sense amanir.
  • Formatge parmesà ratllat
  • sal

4 racions

Elaboració

Posa a coure la pasta en aigua amb sal segons les instruccions de l'envàs o segons el teu gust. al mateix temps daura amb un rajolí d'oli d'oliva, la ceba picadeta, en una paella gran i fonda, (ha de cabre tota la pasta i l'escalivada).
Pica la quantitat de xoriço desitjada i la afegeixes a la paella en què ja hi haurà daurat la ceba. Barreja tot bé durant uns minuts, el just perquè la ceba s'impregni bé del color del xoriço.
Afegeix la pasta prèviament escorreguda i barreja bé perquè agafi el sabor dels anteriors ingredients. Incorpora l'escalivada, amb el caldet dels pebrots, i barrejar bé.
Si tens algun ajudant a prop, li pots demanar que ratlleu el formatge al moment, n'hi ha molt disposats, que ho fan molt bé i es deixen fotografiar, tot això de forma desinteressada.
S'empolvora amb el formatge parmesà, sentat a la taula i, a menjar, !!!!!. Abans que es refredi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: