Macarrons amb salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En primer lloc, omplim d'aigua una cassola on més endavant hi tirarem els macarrons, l'olla la posem al foc.
Afegim sal i oli a l'olla amb l'aigua, quan està bullint l'aigua hi tirem els macarrons.
Mentre que els s'estan cuinant, en una paella amb una mica d'oli, hi posem el salmó tallat a trossos( a gust ) amb els 150ml. de nata, uns 2 o 3 minuts.
Quan ja han passat entre els 2 i els 3 minuts, retirem la paella del foc.
Els macarrons quan ja estiguin fets, els hi traiem l'aigua amb un escorredor.

Quan ja tinguem els macarrons fets, hi afegim el salmó amb la nata en un plat ja preparat per menjar.
BON PROFIT!

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se