Filets de lluç al forn amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, que pugui anar al forn.

Elaboració

En una cassola de terrissa per anar al forn, fregim els xampinyons salpebrats, i els alls laminats. Seguidament, afegim el fumet, i un polsim de col-lorant, i deixem que cogui uns cinc minuts a foc viu.
Tot seguit, posem el peix salpebrat, corregim de sal, i ho enfornem a 180º, uns dotze minuts. Abans de treure-ho a taula, ho espolsem amb el julivert picolat, i ho servirem a taula, en la mateixa safata, tenint cura de posar-hi un salva estvalles, per tal de no cremar-se.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se