Capellini amb salsa de fonoll

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta 10 minuts en aigua bullint o fins que estiguin al dente.
Sofregeix les meitats d'all fins que estiguin daurats. Retira.
Sofregeix el fonoll en llesques amb els pebrots verds també en llesques. Quan estiguin daurats els fonolls, afegeix el brou de pollastre amb el vi i fes bullir.
Redueix la flama i cuina fins que el líquid es consumeixi a la meitat.
Agrega les llavors de pebrot picant (si no agrada el picant, es pot prescindir d'usar-lo o usar-lo en menys quantitat) i cuinar 5 minuts més.
Retirar del foc i agrega els formatges. Dona voltes fins que els formatges es fonguin, afegeix la pasta.
Servir de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se