Capellini amb salsa de fonoll

Ingredients

  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • 2 gra d'all, en meitats,
  • 2 bulb de fonoll mitjà,
  • 3 pebrots verds mitjans,
  • 2 tassa de brou de pollastre,
  • 1/2 tassa de vi negre,
  • 1 culleradeta de llavors de pebrot picant,
  • 1 tassa de formatge parmesà,
  • 1 tassa de formatge ricotta,
  • 500 grams de capellini

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta 10 minuts en aigua bullint o fins que estiguin al dente.
Sofregeix les meitats d'all fins que estiguin daurats. Retira.
Sofregeix el fonoll en llesques amb els pebrots verds també en llesques. Quan estiguin daurats els fonolls, afegeix el brou de pollastre amb el vi i fes bullir.
Redueix la flama i cuina fins que el líquid es consumeixi a la meitat.
Agrega les llavors de pebrot picant (si no agrada el picant, es pot prescindir d'usar-lo o usar-lo en menys quantitat) i cuinar 5 minuts més.
Retirar del foc i agrega els formatges. Dona voltes fins que els formatges es fonguin, afegeix la pasta.
Servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: