Capellini amb salsa de fonoll

Ingredients

  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • 2 gra d'all, en meitats,
  • 2 bulb de fonoll mitjà,
  • 3 pebrots verds mitjans,
  • 2 tassa de brou de pollastre,
  • 1/2 tassa de vi negre,
  • 1 culleradeta de llavors de pebrot picant,
  • 1 tassa de formatge parmesà,
  • 1 tassa de formatge ricotta,
  • 500 grams de capellini

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta 10 minuts en aigua bullint o fins que estiguin al dente.
Sofregeix les meitats d'all fins que estiguin daurats. Retira.
Sofregeix el fonoll en llesques amb els pebrots verds també en llesques. Quan estiguin daurats els fonolls, afegeix el brou de pollastre amb el vi i fes bullir.
Redueix la flama i cuina fins que el líquid es consumeixi a la meitat.
Agrega les llavors de pebrot picant (si no agrada el picant, es pot prescindir d'usar-lo o usar-lo en menys quantitat) i cuinar 5 minuts més.
Retirar del foc i agrega els formatges. Dona voltes fins que els formatges es fonguin, afegeix la pasta.
Servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: