Risotto de bledes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfeu 2 cullerades d'oli en una cassola i ofegueuhi la ceba i l'arròs.
Afegiuhi les bledes i el got de vi.
En un cassó a part, coeu la pastilla de caldo en 700 grs d'aigua. Quan el vi s'hagi evaporat, afegiu aquest caldo a l'arròs. Coeu-ho i aneu-ho remenant de tant en tant amb un cullerot de fusta.
Quan l'arròs estigui al seu punt, empolvoreu-lo amb 4 cullerades de formatge ratllat per sobre i remeneu-lo abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se