Risotto de bledes

Ingredients

  • 400 grams d'arròs
  • 300 grams de bledes
  • 1/2 ceba picada
  • oli d'oliva
  • formatge ratllat
  • 1 got de vi blanc
  • 1 pastilla de caldo d'au
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Escalfeu 2 cullerades d'oli en una cassola i ofegueuhi la ceba i l'arròs.
Afegiuhi les bledes i el got de vi.
En un cassó a part, coeu la pastilla de caldo en 700 grs d'aigua. Quan el vi s'hagi evaporat, afegiu aquest caldo a l'arròs. Coeu-ho i aneu-ho remenant de tant en tant amb un cullerot de fusta.
Quan l'arròs estigui al seu punt, empolvoreu-lo amb 4 cullerades de formatge ratllat per sobre i remeneu-lo abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: