Risotto de bledes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arròs
- 300 grams de bledes
- 1/2 ceba picada
- oli d'oliva
- formatge ratllat
- 1 got de vi blanc
- 1 pastilla de caldo d'au
- sal
- pebre
4 racions
Elaboració
Escalfeu 2 cullerades d'oli en una cassola i ofegueuhi la ceba i l'arròs.
Afegiuhi les bledes i el got de vi.
En un cassó a part, coeu la pastilla de caldo en 700 grs d'aigua. Quan el vi s'hagi evaporat, afegiu aquest caldo a l'arròs. Coeu-ho i aneu-ho remenant de tant en tant amb un cullerot de fusta.
Quan l'arròs estigui al seu punt, empolvoreu-lo amb 4 cullerades de formatge ratllat per sobre i remeneu-lo abans de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3262 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.