Risotto de bledes

Ingredients

  • 400 grams d'arròs
  • 300 grams de bledes
  • 1/2 ceba picada
  • oli d'oliva
  • formatge ratllat
  • 1 got de vi blanc
  • 1 pastilla de caldo d'au
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Escalfeu 2 cullerades d'oli en una cassola i ofegueuhi la ceba i l'arròs.
Afegiuhi les bledes i el got de vi.
En un cassó a part, coeu la pastilla de caldo en 700 grs d'aigua. Quan el vi s'hagi evaporat, afegiu aquest caldo a l'arròs. Coeu-ho i aneu-ho remenant de tant en tant amb un cullerot de fusta.
Quan l'arròs estigui al seu punt, empolvoreu-lo amb 4 cullerades de formatge ratllat per sobre i remeneu-lo abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1488 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: