Bledes amb arròs

Ingredients

  • 1 Paquet de bledes o espinacs congelats
  • 1 Tassa d'arròs
  • All en pols
  • Sal
  • Oli
  • Aigua

3 racions

Elaboració

1. Poseu en una olla les bledes i l'arròs i ho cobriu d'aigua amb un xic de sal. Quan arrenqui a bullir, deixeu-ho 20 minuts.
2. Quan hagi bullit, poseu una mica d'oli en una paella i el contingut de l'olla que ja haureu colat, i poseu-ho a fregir amb una mica d'all en pols, i ja ho podreu servir.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joana M Garcés Riera diu:
Hola Josep;
Nosaltres feim una recpta molt similar peró hi posam mongetes blanques i patatetes, t'ho dic peruque ho provis!!!
salutacions cordials de Joana M.
Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Gràcies Joana
No ho dubto que estigui ben bo
Un dia ho faig


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!