Filet de porc amb pinya i moscatell

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la pinya i talla-la en quatre rodanxes. Retira la part central fibrosa de cada rodanxa.
Treu el greix i les fibres dels filets de porc.
Marca les peces senceres per tots els costats en una paella ben calenta untada amb l’oli.
Salpebrales i acaba la cocció al forn a 180º durant 10 minuts.
Marca les rodanxes de pinya a la mateixa paella i retirales.
Aboca el moscatell a la paella i, a foc lent, mescla’l uns 10 minuts amb els sucs obtinguts després de la cocció de la carn i la pinya, fins que es redueixi i s’hagi format una salsa espessa. Remena-la i reserva-la.
Munta els plats amb una rodanxa de pinya a la base i dos trossos de filet tallats de biaix al damunt.
Ruixa-ho amb la salsa i decora-ho amb el romaní.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se