Conill al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Feu un alli-i-oli i reserveu-lo.
Escalfeu al forn a uns 180º.
Salpebreu el conill que ja tindreu tallat a quarts i el poseu en una safata que tindreu untada amb oli i l'enforneu uns vint minuts.
Feu una barreja amb els tomàquets tallats a quarts, les cebes tallades d'igual manera, les pastanagues en quatre trossos cadascuna d'elles, els alls, la branca de canyella i les fulles de llaurer; treieu la safata del forn, hi afegiu aquesta barreja i la torneu a dins uns 20 minuts més.
Passats aquests vint minuts, torneu a treure la safata, regueu el contingut amb el vi blanc i per sobre hi distribui l'all-i-oli que teniu reservat.
Ara, ho poseu altre cop dins del forn no més de set minuts, el temps adient per a que el conill absorbeixi la salsa i agafi el gust.
Amb aquest últim temps, ja queda llest.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se